Поділитись:

У центрі Луцька з’явиться нова кав’ярня-пекарня

Неділя, 13 жовтня 2019, 13:09

У центрі Луцька стане ще більше затишних місць. Тут можна буде посмакувати ароматною кавою, неймовірними десертами і скуштувати оригінальну інтерпретацію справжніх американських панкейків. Заклад планують відкрити 28 жовтня.

Поруч із головним корпусом СНУ відкриють кав’ярню-пекарню Ring Coffee, яка вже давно тішить лучан, і нині знаходиться в РЦ «Промінь». Відтепер буде зручно смакувати улюбленими десертами і кавою, адже вони будуть і в розважальному центрі, і на проспекті Волі, 15.

Тут все буде в найкращих традиціях Ring Coffee. Тепла атмосфера, завжди привітні бариста, смачна кава, десерти на кожен день та під спеціальне замовлення. Але це ще не всі цікавинки.

Ring Coffee – це не лише десерти, а ще й справжні американські панкейки з різними начинками. Солодкі чи солоні – обирати вам. Величезні порції за доступною ціною.

Також у закладі розташується книжкова полиця з книгами українських та світових авторів. То ж за чашкою кави сумувати не доведеться, а кілька сторінок улюбленої прози чи поезії стануть прекрасним доповненням ідеального дня.

Як все буде виглядати? Поки тримають у секреті, але поціновувачам сучасних, теплих інтер’єрів, комфорту та ненав’язливого сервісу тут точно сподобається.

А поки, Ring Coffee запрошує на смаколики в РЦ «Промінь», щодня з 8 до 23:00.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів