Поділитись:

З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)

Понеділок, 14 жовтня 2019, 15:02
З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)

У потязі "Київ-Варшава" сьогодні вночі намагалися провести велику контрабанду цигарок.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Спробу незаконно провести тютюнові вироби припинили прикордонники спільно з місцевою прокуратурою, патрільною поліцією та військовими.

Так, у передмісті Ковеля в районі зупинки «448 км Львівської залізниці» при спробі незаконного завантаження до потяга «Київ-Варшава» тютюнових виробів без акцизних марок, правоохоронці затримали двох організаторів та чотирьох пособників протиправної діяльності, мешканців Ковельського району, 17 пакунків з цигарками та автомобіль «Рено», яким організатори доставляли цигарки.

При цьому правоохоронцями зафіксовано, як провідники потягу заздалегідь відчинили двері вагонів в готовності завантажити тютюнові вироби під час призупинення потягу з подальшим наміром їх незаконного переміщення на територію Польщі.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу, за результатами проведення процесуальних заходів, слідчим СВ Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області протоколом огляду місця події тютюнові вироби у кількості 9460 пачок та автомобіль вилучено.

Попередня сума оцінки вилученого товару становить понад 300 тисяч гривень. Процесуальні заходи тривають.

З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)З Волині до Варшави хотіли відправити потягом велику партію цигарок (ФОТО)

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
15 березня 2024
28 лютого 2024
20 лютого 2024
29 грудня 2023
20 грудня 2023
19 грудня 2023
15 грудня 2023
08 грудня 2023