Поділитись:

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Вівторок, 15 жовтня 2019, 08:30
Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Пам’ятаєте? Нас формує оточення і наші думки та мрії матеріалізуються.

Уявіть! Ви приїжджаєте у новий дім, розкладаєте речі. Вечоріє, ви зупиняєтесья і завмираєте, бо ще не звикли до неймовірного заходу сонця, що відкривається з панорамних вікон.
Ваш звичний розпорядок життя змінюється. У цей момент ви відкриті до чогось нового більше, ніж будь-коли.

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Можливо, ваші друзі вже живуть в "Яровиці". І сьогодні вони зустрічають новий день на просторих лоджіях своєї квартири. Можливо, ви до них приєднаєтесь і станете з ними сусідами?

Не зволікайте! Вирішуйте! 

"Яровиця" розпочала будівництво двох завершальних будинків комплексу. І у вас поки є шанс, останній шанс купити квартиру у забудовника за розумною ціною та жити в самісінькому центрі міста.

Поки є вільні квартири! Проектом передбаченні різні метражі (від 38 м 2 аж до 298 м 2 ) та комфортні планувальні рішення. Окрім цього, ви отримаєте можливість реалізувати всі найсміливіші ідеї створення житлового простору, які до душі саме вам.

Можете переплановувати (без порушення несучих конструкцій), зонувати, впроваджувати оригінальні дизайнерські рішення та насолоджуватись шикарними панорамами.

Детально переглянути планування можна тут: http://bit.ly/2prKNOI

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

"Яровиця" має унікальну особливість – пенхауси. Власники цього неймовірного помешкання на висоті 14-го поверху матимуть свою зону відпочинку на повітрі і навіть місце для пікніка.

"Яровиця" піклується про ваш комфорт і комфорт вашого авто. Вперше в Луцьку житловий комплекс оснащений підземним паркінгом, у якому ваші автомобілі перебувають у безпеці. Ви можете відразу з квартири спуститися ліфтом аж у паркінг до свого авто.

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Охайний вигляд прибудинкової території – це не просто приємний бонус, а необхідна складова для мешканців житлового комплексу. Тому в "Яровиці" з’явилися арт-істаляції з металу, мурали, ланшафтний дизайн.

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Забудовник впроваджує інноваційні розробки в галузі будівництва енергоефективного житла. Для забезпечення максимальної теплоізоляції в будинку застосовуються 5-тикамерні німецькі вікна Brugmann німецького виробництва. Це не просто вікна, а ціла система, що поєднує в собі функцію енергозберігаючого, сонцезахисного скла, підвищену стійкість до вітрового навантаження.

Оснащенні вікна також системою триплекс, що забезпечує безпеку панорамних вікон.

Вентильований фасад SCANROC – одна з кращих систем вентильованих фасадів, призначена для утеплення та оздоблення фасадів. Найбільш значущими перевагами системи вентильованих фасадів SCANROC є довговічність, енергоефективність, краса, ремонтопридатність.

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Великою перевагою "Яровиці" є закритий внутрішній двір. І хоча житловий комплекс розташований в центрі міста – у дворі затишок та спокій. Це створює відчуття віддаленості від шумного міста, безпеки та комфорту. Для людей з дітьми це ідеально. Для маленьких мешканців тут розміщений цікавий, яскравий, безпечний майданчик. Для любителів спорту зараз монтується професійний спортивний майданчик з тренажерами та баскетбольним полем.

Жити в центрі – це жити в ритмі міста, перебувати у самому вирі культурного та розважального життя. Зручне транспортне сполучення та наявність необхідної інфраструктури в пішохідній доступності є очевидними плюсами.

Не пропусти свій шанс жити в центрі*

Завжди вважалось престижним жити у самісінькому центрі. Та й що гріха таїти: і зараз жити у середмісті вважається модно та статусно. Ви ще вагаєтесь? Запрошуємо на екскурсію у "Яровицю"!

  • 050 402 05 05
  • yarovytsya.com.ua
  • euroholding.net.ua
Надрукувати
мітки:
коментарів