Поділитись:

Пошуки Олексія Веремійчика тривають четвертий день

Вівторок, 15 жовтня 2019, 12:50
Пошуки Олексія Веремійчика тривають четвертий день

Пошуки зниклого на озері Люб’язь у Любешівському районі директора департаменту молоді, сім'ї та спорту Луцькради Олексія Веремійчика тривають вже четвертий день.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС на Волині. 

До пошукових робіт залучені дві групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення з смт Шацьк та Луцька, 9 працівників 12-ої  Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів.

Окрім спусків під воду, які здійснюють водолази, відбувається огляд акваторії та прибережної зони. Обстежено 35 тис. кв. метрів дна під час безпосередніх занурень на озері.
Пошуки ускладнюються сильним замуленням дна, видимість у воді озера складає не більше 1 метра.

До пошуків чиновника хочуть залучити невеликий гелікоптер, який може дуже низько пролетіти територією. Однак для цього потрібні гроші, відтак просять допомоги. Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступниця директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Катерина Шкльода.

Нагадаємо, що нещасний випадок трапився у суботу, 12 жовтня. Олексій Веремійчик рибалив на човні з друзями. Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за човен, а Олексій поплив за допомогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів