Поділитись:

Керівництво "Укрпошти" на Волині звинуватили у свавіллі та "чорних списках"

Вівторок, 07 червня 2016, 20:32
Керівництво «Укрпошти» на Волині звинуватили у свавіллі та «чорних списках»

Керівництво «Укрпошти» на Волині звинуватили у свавіллі та «чорних списках»

Волинська дирекція "Укрпошти" повернулася до старих методів управління: листонош змушують виконувати плани щодо передплати газет за власний рахунок, не дбаючи про належні умови правці.

Про те, як керівництво регіонального відділення живе в шоколаді, написала Ольга Лис у соцмережі Facebook.

Публікуємо її допис у повній версії:

"Волинська Укрпошта далеко від совка не віддійшла.

Вирішила написати допис про працю листонош на Волині. Чому допис? Та тому, що звертатися в будь-які органи це безрезультатно. Всерівно надішлють відписку, а листонош дирекція в черговий раз пропісочить.

І так якщо коротко, то Волинська дирекція Укрпошти вертається до старих методів управління, до тих же методів які були при Кравчуку (попередній керівник дирекції).

Знову плани, плани на реалізацію супутніх товарів (які практично люди і не беруть) до них входять, мило, туалетний папір, вода, ковбаса ТМ "Дмитрук", тепер ще і морозиво можна купити в №25 відділені м.Луцька. А що завтра, може ще перейдемо до алкогольних напоїв?

А також плани реалізації та передплати Волинських газет.

Так так, саме Волинських газет. Так працівникам пошти дають на реалізацію газети безповоротно. Тобто якщо не продасиш наданих тобі газет, то відповідно ти закладаєш свої кошти з зарплати. Таким чином план виконуються. І керівництво в шоколаді.

Тем, котрі можна порушувати в зловживання Волинської Укрпошти, багато, і в майбутньому хочеться вірити, що як результат пройде повна заміна керівництва в управління починаючи від начальника профспілок, начальника бухгалтерії, закінчуючи керівником.

Далі буде...

п.с. Додаю фото зі списка "чорного списка" по газетах. Наразі це дані приховані, аби не розкривати карти відразу. Вірити чи ні Ваші справи, гадаю кожен праціник пошти, листоноші, сортувальники можуть про це розповісти, однак наразі бояться пресингу з боку керівництва", – написала вона.

Керівництво «Укрпошти» на Волині звинуватили у свавіллі та «чорних списках»

Надрукувати
мітки:
коментарів