Поділитись:

«Пожартували»: на Одещині 6-класники до смерті побили безхатька (відео)

Четвер, 17 жовтня 2019, 12:28

В Одеській області у місті Біляївка двоє 12-річних хлопців заради розваги побили безпритульного. 56-річний чоловік від отриманих травм помер. .

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

У сквері біля насосної станції перехожі знайшли тіло невідомого чоловіка з ознаками насилля. Згідно з висновком лікарів, його смерть настала внаслідок перелому черепа. Поліцейські встановили особу загиблого – він виявився місцевим безхатченком.

Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження, опитали можливих свідків події, відпрацювали всіх, хто міг бути причетним до злочину. І

З’ясувалося, чоловік став жертвою «розваг» 12-річних хлопців. Гуляючи ввечері на вулиці, вони побачили, як той копирсається у сміттєвому баку і вирішили «пожартувати». Деякий час підлітки переслідували потерпілого, закидаючи його камінням та палками, а коли він, закривавлений, упав, залишили і пішли геть. Під час санкціонованого обшуку за місцями мешкання неповнолітніх поліцейські вилучили одяг зі слідами крові.

Обидва підлітки виховуються у неблагополучних родинах. Їхні сім’ї перебувають на обліку у соціальних службах, а батьки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Наразі досудове слідство за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває. Зважаючи, що неповнолітні не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, буде вирішуватися питання про застосування до них примусових заходів виховного характеру.

Детальніше – в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ РЕПОРТАЖ ПРО ЛУЦЬКОГО БЕЗХАТЬКА:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
05 березня 2024
01 березня 2024
12 лютого 2024
08 лютого 2024