Поділитись:

В Україні запропонували створити "реєстр сексу"

Субота, 19 жовтня 2019, 04:28

Адвокат Андрій Хілько, який перед президентськими виборами подавав позови про зняття з перегонів кандидата Володимира Зеленського, пропонує створити в Україні реєстр «початку особистих інтимних стосунків, або реєстр сексу». Про це Хілько повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає theБабель.

За його словами, реєстр буде працювати через мобільний додаток, який «передбачає добровільну реєстрацію початку стосунків». Користувачам запропонують зафіксувати прізвище, імʼя та по батькові, дату народження, номер мобільного. «Пара активується, коли обидва партнери підтверджують смс-кодами, які приходять на мобільні номери, свою реєстрацію «звʼязок», а код партнера повинен ввести інший партнер на власному мобільному, щоб зафіксувати згоду на стосунки», – говорить автор проєкту.

Хілько також перераховує сім основних функцій «реєстру сексу». Серед них, зокрема, захист малолітніх від небажаних статевих стосунків, запобігання сексуальному насильству, зменшення випадків педофілії, доказ юридичного факту батьківства у випадках випадкової вагітності.

При цьому автор пропонує «бонуси» для зареєстрованих пар. Йдеться про державну підтримку проєкту, безкоштовні засоби контрацепції, безкоштовну психологічну підтримку, допомогу постраждалим від насильства. За внесення неправдивих даних про себе до реєстру автор пропонує карати за статтею «шахрайство» Кримінального кодексу України.

Хілько додав, що його ініціатива розглядається комітетом Верховної Ради з прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
15 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
14 лютого 2024
02 лютого 2024