Поділитись:

Понад тисяча волинян залишаться без газу протягом двох днів

Неділя, 20 жовтня 2019, 06:56

На Ратнівщині більше 1000 споживачів залишаться без газу протягом двох днів через ремонтні роботи на газових мережах у с.Самари та с. Височино.

Про це повідомляється на сайті АТ «Волиньгаз».

З 9 год 22 жовтня по 17 год 23 жовтня тимчасово припинять газопостачання в таких населених пунктах Ратнівського району:

  • Височно
  • Язавні
  • Самари
  • Самари-Оріхові
  • Межисить 

У ході робіт замінять запірну арматуру відповідно до затвердженого Плану розвитку “Волиньгаз”. Проведення цих робіт дозволить  покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Відновлення газопостачання 1023 споживачам відбудеться 23 жовтня 2019 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

"Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут".  

Також загострюємо Вашу увагу щодо необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання Ваших помешкань, для цього потрібно звернутися в службу ВБСГ Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз»", – підкреслили газовики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима близько: якою буде ціна на газ та як зекономити

Надрукувати
мітки:
коментарів