Поділитись:

На Волині, попри заборони, продовжують палити траву

Понеділок, 21 жовтня 2019, 13:35

фото ілюстративне 

З 15 до 20 жовтня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 19 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 11 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує ДСНС на Волині. 

Зокрема 16 жовтня працівники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинського ліквідували загорання торфу на площі 0,7 га у селі Микитичі Володимир-Волинського району.

19 жовтня рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського загасили пожежу, що охопила осередками торфовище в урочищі Пурасьове біля села Карасин Камінь-Каширського району. Наступного дня рятувальники з міста Любомля ліквідували пожежу торфу та чагарників на площі 0,35 га в урочищі Придатки біля села Старовойтове Любомльського району.

Крім того, на минулому тижні співробітники ДСНС ліквідували пожежі трав’яного настилу та сухої рослинності у Старовижівському, Камінь-Каширському та Маневицькому районах. А в Любешівському районі 18 жовтня працівники Служби 101 приборкали пожежу  на полігоні твердих побутових відходів на околиці райцентру.

За попередніми даними, загорання траплялися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Тривають заходи з виявлення громадян, причетних до виникнення загорань на торфовищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів