Поділитись:

«Квартал» подякував хору Верьовки і запевнив, що й далі буде «гостро» жартувати

Понеділок, 21 жовтня 2019, 16:34
«Квартал» подякував хору Верьовки і запевнив, що й далі буде «гостро» жартувати

У студії «Квартал 95» запевнили, що й надалі будуть жартувати на гострі теми і закликали не критикувати хор Верьовки. 

Про це написали на сторінці студії у Facebook. 

«Майже кожен новий випуск «Вечірнього Кварталу» стає резонансним, бо ми жартуємо на ті теми, які хвилюють суспільство. «Квартал» – це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їхні дії і наслідки їхніх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його», – йдеться у повідомленні. 

Також кварталівці звернулися до міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського.

«Пане Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку «Вечірнього Кварталу», щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що – ні. Також звертаємося до міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова. Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з точку зору економіки дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як:

«Через жарт коміків «Вечірнього Кварталу» гривня впала вп’ятеро»
«Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій зростає обличчя Євгена Кошового»

Наш гумор – наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою», – заявили у студії. 

Нагадаємо: в останньому випуску «Вечірнього кварталу» за 19 жовтня на телеканалі «1+1» гумористи разом з хором Верьовки фактично висміяли підпал будинку колишньої голови Національного банки України Валерії Гонтаревої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів