Поділитись:

На Волині підліток "купив" в аферистів навушники за дві тисячі гривень

Середа, 23 жовтня 2019, 10:25
На Волині підліток «купив» в аферистів навушники за дві тисячі гривень

Шахраї видурили у 16-річного хлопця дві тисячі гривень. 

До Горохівського відділу поліції 22 жовтня звернулася 41-річна жителька району. Вона повідомила про те, що невідомі під приводом продажу навушників ошукали її неповнолітнього сина на понад дві тисячі гривень. Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження, – інформує пресслужба ГУ НП на Волині. 

Поліцейські встановили, що 21 жовтня 16-річний син заявниці через інтернет хотів придбати навушники та перерахував на вказаний зловмисниками рахунок гроші у сумі 2 тис. 100 грн. Після перерахунку грошей псевдопродавець видалив оголошення про продаж та припинив виходити на зв'язок.

Слідчі за фактом шахрайства розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину. Триває досудове розслідування.

Поліція вкотре нагадує громадянам бути обачними та не купувати товари та послуги на неперевірених інтернет-ресурсах. Правоохоронці застерігають громадян бути уважними. Якщо ж ви потерпіли від шахраїв, одразу повідомляйте поліцію за номером телефону «102».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024