Поділитись:

Волинський рибпатруль кличе на роботу

Середа, 23 жовтня 2019, 17:19
Волинський рибпатруль кличе на роботу

У Волинський рибоохоронний патруль шукають чотирьох державних інспекторів.

Про це повідомляє пресслужба рибпатруля.

Розпочалася подача документів для участі в конкурсі на вільні вакансії до Волинського рибоохоронного патруля. Так, до відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» шукають головного державного інспектора, двох провідних державних інспекторів та одного старшого державного інспектора.

Волинський рибпатруль кличе на роботу

«Запрошуємо амбітних, вмотивованих громадян, кому не байдужа доля рибної галузі, подавати документи для участі в конкурсах. Зі свого боку держава створила необхідні умови для максимально ефективної рибоохоронної роботи», – повідомили в Управлінні Держрибагентства у Волинській області.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 31 жовтня 2019 р. Інспектори будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання та курси підвищення кваліфікації.

Більше інформації на сайті: vl.darg.gov.ua

Довідково:

Станом на середину вересня 2019 року в Україні запущено у роботу 25 територіальних рибоохоронних патрулів, де працюють близько 500 патрульних. Інспектори патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність рибалок-промисловиків і законність походження риби у точках продажу, співпрацюють з громадськістю. Всього заплановано набрати 685 рибоохоронців у 26 регіонах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів