Поділитись:

Починати треба з великого бізнесу й олігархів, а не дрібних підприємців, – Тарас Шкітер (відео)

Четвер, 24 жовтня 2019, 21:00
Починати треба з великого бізнесу й олігархів, а не дрібних підприємців, – Тарас Шкітер (відео)

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер вважає, що закони про касові апарати та кешбек важливі і потрібні, однак починати треба не з малого і середнього бізнесу.  

На цьому він наголосив у ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» 24 жовтня. 

«Я хочу наголосити, що ці два законопроєкти важливі і їх потрібно впроваджувати. Але ми впевнені, що потрібно до цього дійти, а не з цього починати. Усьому свій час і своє місце. Так, звичайно, малий і середній бізнес ухиляються від податків – це є. Але починати з малого і середнього бізнесу, коли від податків ухиляються не тільки вони? І великий бізнес ухиляється від податків, і олігархи ухиляються від податків. Можливо, варто почати з них, а потім прийти до малого бізнесу, коли все вдасться?» – зазначив він. 

Гості студії підтримали Тараса Шкітера. Зокрема, голова правління ГО "Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу "Бізнес-Волинь" Ігор Дильов зауважив, що спершу треба перекривати потоки, викривати контрабанді схеми, а потім перейти й до малого і середнього бізнесу. 

Депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук запевнив, що передусім починати регулювання треба з митниці і органів контролю, а не з бізнесу. Також він наголосив, що обов'язковим має бути декларування.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів