Поділитись:

ТОП-5 трендів зими 2019-2020*

Четвер, 24 жовтня 2019, 15:57

Доки всесвітньо відомі дизайнери активно представляють нові літні колекції на 2020 рік, наближається справжня зима, до якої модникам потрібно підготуватися заздалегідь. Відомі бренди відшили зимові колекції цього року ще влітку, а тепер вони надійшли в продаж і вже помітні перші справжні тренди. Розбираємося, що буде модним цього холодного сезону.

Важкі чоботи

Тенденції цього сезону можуть здатися дещо агресивними, і популярність важких чобіт — перший аргумент на користь цього твердження. Найбільш яскраво цю ідею реалізували в Bottega Veneta і Prada. Дизайнери будинків пропонують носити чоботи з витонченими легкими сукнями і спідницями. Так створюється незвичайний контраст в рамках одного образу, який підкреслює силу і легкість жінок і немов натякає на те, що вони можуть все.

Чорна шкіра

Дизайнери з Європи і Америки практично одноголосно підтримали тренд на агресивність, вибираючи чорну шкіру одним з головних елементів своїх зимових колекцій. Так, наприклад, Том Форд в ностальгії за 2000-м шиє повноцінні костюми з м"якої чорної шкіри, а Sally LaPointe випускає незвичайні шкіряні комбінезони в чорному кольорі. Більш класичну інтерпретацію пропонує Salvatore Ferragamo, який представляє увазі публіки шкіряне чорне плаття.

Червоно-чорна клітка

Ще одне повернення старого тренду. Яскравий акцент, який у багатьох асоціюється з одягом лісоруба, матиме гарний вигляд у похмурих зимових пейзажах. Тому дизайнери пропонують класичні сорочки і об"ємні пальта, відшиті з тканини з принтом буффало-клітини.

Сімдесяті

Ностальгія — ще один тренд цього сезону. Цього разу, втомившись від зухвалості 80-х з минулого сезону, дизайнери згадують 70-ті роки, представляючи в своїх колекціях елементи паризької і лондонської моди тих часів. Нашийні хустки, піджаки з об"ємними плечима і блискітки — ось, що буде на піку популярності цієї зими.

Розкішні пуховики

У цьому сезоні пуховики виходять на новий рівень і досягають вершин модного Олімпу, стаючи повноцінним елементом не тільки повсякденного, але і вечірнього гардеробу. Найбільш наочно цю ідею продемонстрував П"єрпаоло Піччоллі, який розробив для бренду Moncler пухові стьобані сукні до підлоги. Такий одяг — нове слово в світі моди. Для менш епатажних людей альтернативу скромніше можна знайти в колекціях модного будинку Hermes.

Купити пуховики Moncler в Україні

Інтернет-магазин і просторий шоурум Studio Fashion представляє бренд Moncler в Україні. В магазині представлені як класичні пуховики і куртки для міста, так і моделі високої моди. Останні можна придбати оформивши попереднє замовлення і доставку з Європи. Магазин гарантує високу якість і доступні ціни, а також працює лише з офіційними постачальниками, тому відповідає за якість і автентичність всіх виробів.

Надрукувати
мітки:
коментарів