Поділитись:

Волинські патрульні отримали нагороди за порятунок хлопчика з пожежі

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 11:53
Волинські патрульні отримали нагороди за порятунок хлопчика з пожежі

Генерал-майор служби цивільного захисту, начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук вручив заслужені нагороди рятівникам-патрульним. 

За сміливі і рішучі дії під час надзвичайної ситуації, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» нагородили Владислава Романюка, поліцейського роти №1, та Максима Янюка, інспектора роти №1, – інформує пресцентр ДСНС на Волині. 

Нагадаємо: 26 серпня хлопці в лічені хвилини приїхали на виклик і без вагань проникли в квартиру на бульварі Дружби Народів, у Луцьку, де відбулась пожежа, врятувавши звідти 3-річного хлопчика. 

Володимир Грушовінчук наголосив, що всі екстерні служби мають злагоджено діяти в надзвичайних ситуаціях.

Волинські патрульні отримали нагороди за порятунок хлопчика з пожежі

«Саме так було і 26 серпня, коли екіпаж патрульних прибув на місце займання найпершим і виніс звідти дитину. Кожне врятоване людське життя повернеться нам сторицею. Якщо кожен громадянин говоритиме «дякую» патрульному, медику, рятувальнику, тоді ми будемо впевнені, що гідно виконуємо свої обов’язки перед українським народом», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09