Поділитись:

Луцький спортсмен привіз "срібло" з чемпіонату Європи (фото, відео)

Субота, 26 жовтня 2019, 08:04

Минулих жовтневих вихідних у Римі головний тренер клубу "GARDA" Михайло Савчук захищав честь України на EUROPE NO GI 2019 та ROME OPEN 2019 GI, які організовувала Всесвітня федерація бразильського джиу-джитсу (IBJJF).

Спортсмен провів п’ять сутичок у Gi та no GI (в кімоно та без). У результаті тренеру клубу вдалося вибороти два срібла у своїй ваговій категорії, – інформують у клубі. 

«Попри отриману травму під час підготовки до чемпіонатів, я вважаю, що боровся достойно. Одна моя рука працювала на 20 % і дуже боліла. Через це мені не вдалося, наприклад, завершити два поєдинки достроково, а також надійно захищатися і чинити контратаки. Втім, із такими обставинами, я вважаю, що результати чемпіонатів хороші. Наступного разу сподіваюся на золото», – ділиться враженнями луцький спортсмен.

Подія зібрала у столиці Італії кілька тисяч спортсменів не тільки з Європи, а й зі всього світу. Завдяки цьому Михайлу вдалося отримати ефективний борцівський досвід, побачити і поспілкуватися із зірками бразильського джиу-джитсу та налагодити контакти та співпрацю

Це вже другий чемпіонат Європи та 6-ті міжнародні змагання у кар’єрі спортсмена. Він рішуче налаштований в подальшому вибороти золоту нагороду і ще ретельніше готуватиметься до чемпіонатів Європи в 2020 році. 

Участь спортсмена була можливою завдяки постійній підтримці спонсорів. Це: Вікторія Шляхтич та Julia Rykovska (компанія WEST AUTO HUB), Alexey Shmigel, родина Маковських, Валентин Слуцкий (ФГ «Агроком»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів