Поділитись:

У двох районах Волині відключать газ на два дні

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 22:13
У двох районах Волині відключать газ на два дні

У восьми селах Ратнівського та Старовижівського району 28-29 жовтня тимчасово припинять газопостачання.

Про це повідомляється на сайті АТ «Волиньгаз».

Спеціалісти АТ “Волиньгаз” ремонтуватимуть газові мережі в с. Замшани та с. Видраниця Ратнівського району.

У зв’язку з цим тимчасово припинять газопостачання з 9:00 год 28 жовтня до 17:00 год. 29 жовтня у таких населених пунктах Ратнівського району:

  • с. Велимче
  • с. Датинь
  • с. Запілля
  • с. Дошно
  • с. Видраниця
  • с. Замшани (вул. Л.Українки, Лісова, Щорса, Зелена, Партизанська, Паркова, Озерна)

Також у таких населених пунктах Старовижівського району:

  • с. Глухи
  • с. Текля

У ході робіт фахівці компанії замінять запірну арматуру відповідно до затвердженого Плану розвитку “Волиньгаз”. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та підвищити безпеку використання газу в побуті.

"Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!" – нагадують газовики.

Відновлення газопостачання 1770 клієнтам відбудеться 29 жовтня 2019 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання  та з метою дотримання  вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут".  

"Також загострюємо Вашу увагу на необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання Ваших помешкань, для чого потрібно звернутися в службу ВБСГ Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз»", – наголосили гозовики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима близько: якою буде ціна на газ та як зекономити

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024