Поділитись:

Репера Емінема допитали через погрози Трампу у його треках

Субота, 26 жовтня 2019, 01:42

Секретна служба США допитала реп-виконавця Емінема через три треки, в яких правоохоронці угледіли погрози чинному президенту країни Дональду Трампу і його сімʼї. Про це повідомляє theБабель, посилаючись на BuzzFeedNews.

Все почалося з того, що в грудні 2017 року до служби надійшло анонімне звернення від співробітника таблоїду TMZ, який поскаржився, що помітив у нових треках Емінема «Framed», «Like Home» і ще однієї пісні з альбому Revival вербальну погрозу президенту США Дональду Трампу і його доньці Іванці. В якості реакції на «погрозу» Секретна служба США запросила Емінема на допит у січні 2018 року, де представники відомства стали зачитувати уривки треків виконавця.

У свою чергу, прибулий з ордою юристів Емінем став підспівувати агентам, чим розрядив напружену у залі для допитів обстановку. Тільки зараз журналістам вдалося роздобути у служби звіт про проведення допиту. У 40-сторінковому документі йдеться про дослідження творчості Емінема. Секретна служба заявила, що виконавець проявляв «неналежну поведінку» і висловлював погрози у бік президента.

Відомо, що за два місяці після допиту на нараді секретної служби було прийнято рішення не передавати справу в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реперка Alyona Alyona випустила кліп про шкільний булінг

Надрукувати
мітки:
коментарів