Поділитись:

Відомо, як у Луцьку зміниться "Patio di fiori"

Субота, 26 жовтня 2019, 15:05
Відомо, як у Луцьку зміниться «Patio di fiori»

У ресторані "Patio di Fiori", про закриття якого заявили у вересні, кардинально нічого не змінюватимуть.

Про це розповів у програмі "Підсумки дня" на телеканалі "Аверс" співвласник закладу, бізнесмен Володимир Пащенко. 

"У ресторанному бізнесі є два шляхи, які я бачу: перший – це серйозні інвестиції, коли ти робиш дуже дорогі дизайнерські декорації і вони приваблюють гостей у твій заклад. І другий – коли позитивні емоції приваблюють у твій заклад гостей. Можна вкладати в стіни, а можна – в людей. От, власне, ми зараз створюємо команду, вкладаємо в людей, щоби ці люди, своєю чергою, дарували позитивні емоції нашим гостям", – пояснив він.

При цьому Володимир Пащенко зазначив, що стіни теж не залишаться зовсім такими ж, як були, але кардинально мінятися нічого не буде. 

"Буде мінятися кухня, ставлення до гостя. Я наголошував, чому ми закрилися: ми втратили емоційний зв'язок із гостем. Я це бачив. Я побачив, що емоція між гостем і працівниками закладу згасла. Для того, щоб її відновити, зібратися і поговорити з гостями не працює. Працює перезавантаження людей, ставлення до гостя не як до заробітку, а як до гостя. Коли гість приходить, ти маєш відчути, що до тебе прийшов гість, не чайові, не касовий чек, не проданий шматок м'яса. І ти маш віддати йому все тепло свого серця, аби він повернувся знову. Якщо в тобі немає тепла серця, тобі з нами не по дорозі", – заявив бізнесмен

Ресторан "Patio di fiori" у 2018 році входив до списку найпопулярніших закладів міста. 

Нагадаємо: у 2017 році невідомі зловмисники підпалили готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori на вулиці Кравчука в Луцьку. Тоді пов'язували підпал з професійною і громадською діяльністю Володимира Пащенка. Поліція підтвердила факт умисного підпалу комплексу. 

До слова, готель та спа-центр "Patio di Fiori" працюють. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку закривається "BAR 11"

Надрукувати
мітки:
коментарів