Поділитись:

До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)

Субота, 26 жовтня 2019, 17:00
До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)

До будівлі майбутнього Луцького молодіжного центру проклали стежку з дерева. 

Прокладати доріжку ініціативна група зібралася у суботу, 26 жовтня. Про це у Facebook повідомила заступниця директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Катерина Шкльода. 

"Сьогодні такий особливий день. Сьогодні ми справжня команда, навіть більше – сім‘я. Незважаючи на вихідний, ми відклали свої справи і об‘єдналися для того, аби це місце було гарним у будь-яку пору року. Бо нам не байдуже, бо ми вболіваємо за спільну справу, бо хочемо жити і працювати для свого міста", – написала вона. 

Із її слів, цю доріжку дуже хотів доробити директор департаменту Олексій Веремійчик, який трагічно загинув 12 жовтня. 

"Десь там, певно, пишаєшся нами і кажеш свою найвищу оцінку: "Ноорм", – написала Катерина Шкльода і подякувала усім, хто долучився. 

До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)До молодіжного центру Луцька проклали стежку з дерева (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів