Поділитись:

Нова кав’ярня-пекарня з’явиться у центрі Луцька*

Неділя, 27 жовтня 2019, 14:46
Нова кав’ярня-пекарня з’явиться у центрі Луцька*

Уже завтра лучани можуть завітати у давно відому кав’ярню-пекарню, яка відтепер буде працювати ще й у центрі міста. Цікаво що за кав’ярня?

Ring Coffee – тепле місце для зустрічі з друзями. Всі знають цей заклад, адже тут щодня з 8:00 ранку лучан та гостей міста чекають усміхнені бариста, що готують ароматну каву. Відтепер ранішню дозу задоволення можна буде отримати також і в центрі Луцька.

Традиційно, як і у знайомому нам Ring Coffee, тут будуть неймовірно смачні панкейки, кава та десерти. Окрім того, кав’ярня пропонує традиційні сніданки: яєчню, вівсянку та вівсяні млинці. Але тих, хто справді зголоднів, запрошуємо на авторську інтерпретацію справжніх американських панкейків. Це величезні порції від 500 г. з різноманітними начинками. Все це ідеально смакує з кавою та чаєм.

Нова кав’ярня-пекарня з’явиться у центрі Луцька*

Також у закладі розташується книжкова полиця з книгами українських та світових авторів. Тож за чашкою кави сумувати не доведеться, а кілька сторінок улюбленої прози чи поезії стануть прекрасним доповненням ідеального дня.

Залишилось всього 24 години до відкриття. То ж запрошуємо на проспект Волі, 15 в Ring Coffee.

Надрукувати
мітки:
коментарів