Поділитись:

Назвали ТОП-10 найпопулярніших серіалів Netflix (відео)

Понеділок, 28 жовтня 2019, 00:30

Сервіс Netflix, який налічує понад 158 мільйонів передплатників, відзвітував, скільки разів подивилися його фільми та серіали за рік (з жовтня 2018-го до вересня 2019-го).

TheБабель вибрав 10 найбільш популярних серіалів.

«Дивні дива» (Stranger Things), 3 сезон

64 мільйони переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 93 %.

 

Науково-фантастичний серіал, який зацікавить шанувальників історій у стилі Стівена Кінга та всіх фанатів поп-культури 80-х.

«Академія «Амбрелла» (The Umbrella Academy)

45 мільйонів переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 77 %.

Екранізація коміксів про сімох немовлят із суперздібностями, народжених в один день. Їх забирає собі мільярдер-винахідник, організовує академію і вчить боротися зі злочинністю й рятувати світ.

«Паперовий будинок» (La casa de papel / Money Heist), 2 сезон

44 мільйони переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 100 %.

Група з восьми авантюристів планує пограбувати скарбницю іспанського монетного двору. Отримані мільярди вони хочуть витратити на благодійність по всьому світу.

«Ти» (You)

40 мільйонів переглядів.Рейтинг Rotten Tomatoes: 93 %.

Головний герой переживає нездоровий потяг до дівчини, з якою розмовляв лише раз. Він намагається впливати на її життя, переслідує її, знищуючи всіх, хто здається йому конкурентами.

«Статеве виховання» (Sex Education)

40 мільйонів переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 90 %.

Герої-підлітки заплуталися в питаннях статевих стосунків та особистих драмах і вдаються до психологічної консультації. Англійський гумор і перший сексуальний досвід – усе це тримає глядача біля екрану.

«Наша планета» (Our Planet)

33 мільйони переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 93 %.

Документальний серіал, який дуже гарно показує нашу планету: від арктичної пустелі до ландшафтів Африки та джунглів Південної Америки.

«Неймовірне» (Unbelievable)

33 мільйони переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 97 %

Кримінальний серіал про реальну серію зґвалтувань у США 2000-х. Розслідування злочинів стало основою книги «Неймовірна історія зґвалтувань», яку нагородили Пулітцерівською премією.

«Мертвий для мене» (Dead to Me)

30 мільйонів переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 88%.

Історія дружби вдови та її подруги, які познайомилися в групі підтримки для тих, хто пережив втрату. Разом подруги намагаються знайти винуватця трагедії, у якій загинув чоловік головної героїні.

«Коли вони побачать нас» (When They See Us)

25 мільйонів переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 96 %.

Серіал знятий на основі реальної історії злочину. За зґвалтування молодої білошкірої бігунки засудили пʼятеро темношкірих підлітків, які випадково опинилися поруч у момент злочину. У 2014 році справжній винуватець зізнався у злочині.

«Еліта» (Elite), 2 сезон

25 мільйонів переглядів. Рейтинг Rotten Tomatoes: 91 %.

Історія про трьох простих підлітків, які отримали стипендію на навчання в елітній школі Іспанії, де здобувають освіту діти впливових батьків. Через соціальну нерівність у школі відбувається злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів