Поділитись:

На Волині судили бізнесмена, який вчинив наругу над могилою

Понеділок, 28 жовтня 2019, 12:30
На Волині судили бізнесмена, який вчинив наругу над могилою

У Волинській області покарали підприємця, який вчинив наругу над могилою на території Осьмиговицького кладовища (село Осьмиговичі).

Про йдеться у вироку Турійського районного суду від 23 жовтня 2019 року. 

Так, 24 грудня 2018 року він попросив двох осіб демонтувати і привезти йому до офісу, раніше виготовлену ним надгробну стелу, встановлену на могилі  на території  кладовища в селі Осьмиговичі.

Того ж дня,  згадані вище чоловіки, будучи необізнаними в злочинних намірах бізнесмена, демонтували з могили померлого надгробну стелу із зображенням останнього, після чого завезли її до офісу, де безоплатно передали приватному підприємцю. 

Обвинувачений, незаконно заволодівший надгробною стелою, заподіяв онуку померлого матеріальну шкоду у розмірі 2000 гривень. 21 лютого 2019 року між прокурором та підприємцем було укладено про визнання винуватості. 

23 жовтня 2019 року суд затвердив угоду й визнав підприємця винним у нарузі на похованням та у незаконному заволодінні предметами, що знаходилися на могилі. Йому призначили покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі та звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів