Поділитись:

Волиньрада проти губернатора з Донбасу: скликають позачергову сесію

Вівторок, 29 жовтня 2019, 12:36

Депутати Волинської обласної ради зберуться на засідання позачергої сесії у вівторок, 29 жовтня.

Обранці громади розглянуть питання про Звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича.

Нагадаємо, уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка

Біографія Юрія Погуляйка:


Юрій Михайлович Погуляйко донедавна був на посаді першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію Юрій Погуляйко почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Останнє місце роботи Юрія Погуляйка до призначення першим заступником голови Луганської облдержадміністрації – служба в податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області.

Сімейний стан – одружений, має двох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Хто очолить п’ять областей України: короткі біографії

 

Надрукувати
мітки:
коментарів