Поділитись:

Тарас Шкітер запросив майбутнього губернатора Волині на інтерв’ю (відео)

Вівторок, 29 жовтня 2019, 12:46
Тарас Шкітер запросив майбутнього губернатора Волині на інтерв’ю (відео)

Співзасновник ГР «СВІДОМІ» та продюсер відомого на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» Тарас Шкітер запросив на інтерв’ю ймовірного голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Відповідне запрошення продюсер та журналіст опублікував у мережі Facebook.

«Вчора соціальні мережі і ЗМІ вибухнули інформацією, що Волинську область очолить людина з Донбасу – губернатором Волині, очільником ОДА буде Погуляйко Юрій Михайлович. Працівник Міністерства внутрішніх справ, донедавна перший заступник голови Луганської ОДА», – озвучив Тарас Шкітер.

Та додав, що волиняни цікавляться, чому вирішили призначити немісцевого.

«По-перше, це ще не призначення. Механізм такий: президент, щоб призначити людину на посаду голови ОДА, спершу має отримати погодження Кабміну. А вчора (28 жовтня) лишень відбулося це погодження. Тепер документи будуть направлені в Офіс Президента і глава держави лише тоді зможе підписати ці документи і призначення відбудеться. Поки цього призначення немає», – пояснив Тарас Шкітер.

Також додав, що на виїзному засіданні уряду в Маріуполі відбулося 5 призначень на посади голів різних областей. У Волинську і Полтавську область призначили немісцевих, а Сумська, Хмельницька і Чернівецька області отримали людей, які живуть і працюють там же. Тому, зі слів Тараса Шкітера, говорити про якусь конкретну стратегію президента не можна.

«Питань більше, ніж відповідей. Коли буде призначення? Яке бачення в Юрія Михайловича щодо розвитку Волині? Чи був Юрій Михайлович на Волині? Він приїде сюди сам чи з командою? Я хочу ці запитання поставити публічно у прямому ефірі. Тож, користуючись нагодою, запрошую Юрія Погуляйка на інтерв’ю в суспільно-політичне ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», де в прямому ефірі ми поставимо запитання, які назріли у волинян», – звернувся Тарас Шкітер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиньрада проти губернатора з Донбасу: скликають позачергову сесію 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2023
01 липня 2023
06 червня 2023
12 травня 2023
23 лютого 2023
21 лютого 2023
08 лютого 2023
03 лютого 2023
17:00
13 грудня 2022
08 грудня 2022