Поділитись:

"Скажений мотив": луцький метал-гурт випустив новий альбом

Вівторок, 29 жовтня 2019, 20:12

Гурт The Blast з Луцька випустив свій другий міні-альбом під назвою “Loco Motive” (Скажений мотив).

Окрім авторських творів, до складу EP (міні-альбому) увійшла також пісня українських січових стрільців «Ой, у лузі червона калина». У стилі Death Groove вона зазвучала значно потужніше та епічніше за будь-яку з існуючих версій оригіналу.

Також реліз містить ліричну «пісню для дівчат» під назвою “Don’t Be So Blind”. Вперше її виконав луцький гурт F.A.T., у якому шість років тому грали теперішні учасники «бластів» – гітарист Володимир Кунаков та вокаліст Володимир Гриб. Саунд-продюсером альбому виступив лучанин Сергій Мінаєв.

Обкладинку намалювала луцька художниця Юлія Шанюкевич. Вона також є автором «обличчя» першого міні-альбому гурту The Blast – Boiling Blood, на якому зображені розлючені очі фронтмена гурту.

Нещодавно, на підтримку EP, вийшов кліп, відзнятий на заглавну пісню цього релізу.

Перший міні-альбом The BLAST – Boiling Blood (EP, 2018) – https://soundcloud.com/forza-volyn/sets/the-blast-boiling-blood-ep

Лінк на реліз – https://soundcloud.com/forza-volyn/sets/the-blast-loco-motive-ep

Для довідки:

The Blast було засновано в Луцьку у 2016 році. Вже з наступного року музиканти гурту стали улюбленцями місцевої публіки. Їхні концерти неодмінно збирають аншлаги. В масштабах України гурт The Blast також встиг стати одним з провідних у своєму стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів