Поділитись:

Будівельник у Луцьку міг впасти не випадково: триває розслідування (відео)

Середа, 30 жовтня 2019, 10:40

У Луцьку на вулиці Привокзальній з висоти впав будівельник. Як з'ясували правоохоронці, трапитися це могло не випадково. Тож справу тепер розслідують в управлінні Держпраці. 

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу". 

Як зазначили в Держпраці, людина могла бути непроінспектована, будівельник міг не пройти стажування. Тому зараз все досліджують.

У березні на будівництві вже падав кран, його погано закріпили. Тоді обійшлося без постраждалих. Чи були порушені умови безпеки праці цього разу, з'ясують упродовж 15 днів. За потреби розслідування продовжать.

Нині стан будівельника не стабільний. Він вже тиждень у реанімації. Тут постійно перебувають його рідні. Лікарі кажуть, що є елементи свідомості, тобто час від часу чоловік приходить до тями, але він не розмовляє. 

Медики про прогнози не говорять: шансів 50/50. Адже травма важка. Можливо, черепно-мозгова травма, яка сталася під час падіння і ті ділянки забою мозку провокують некроз. При некрозі тканин мозку починають відмирати. Лікарі постійно стежать за станом пацієнта і борються за його життя. 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів