Поділитись:

Секс захищений, класика та орал: журналісти "спіймали" ЗЕдепутата на інтимній переписці (фото)

Середа, 30 жовтня 2019, 13:14
Секс захищений, класика та орал: журналісти

Народний депутат від "Слуги народу", голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі парламенту листувався в онлайн-мережі знайомств.

У смартфоні нардепа є два чати зі знайомствами: "Мережа знайомств Мам ..." і "Loveeto", – пише Цензор.нет. 

Під час голосування Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Також дівчина вказала, що її не цікавлять стосунки. 

Секс захищений, класика та орал: журналісти

Секс захищений, класика та орал: журналісти

Потім Богдан Яременко став листуватися з дівчиною, можливо, іншою:

Яременко: "... умови зустрічі з тобою?"

Дівчина: "Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика та орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна". 

Пізніше Яременко підтвердив факт листування, але стверджує, що це була спланована провокація.

"Про провокації. Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми вжили певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію і дозволив сфотографувати сфабриковане "листування". Це спрацювало. Мисливець за смаленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити всьому, що публікують нібито ЗМІ", – написав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів