Поділитись:

Понад тисячу дітей бігали за медалями по лісах Волині

Субота, 02 листопада 2019, 15:06
Понад тисячу дітей бігали за медалями по лісах Волині

Впродовж 3-х днів майже 1000 дітей змагались у лісових масивах області зі спортивного орієнтування в рамках змагань "Волинська осінь". Про це повідомляють у Волинському центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства.

Змагання відбувалися 29-31 жовтня. Першого дня змагання відбувалися поблизу м. Володимира Волинського. Того дня зібралася рекордна кількість змагальників – 379 учасників з 20 команд. Змагалися у трьох вікових категоріях – молодшій, середній та старшій.

За результатами першого дня змагань в загальнокомандному заліку 1 місце виборола команда Камінь-Каширського району, почесне 2 місце зайняла Старовижівська ОТГ, а учасники Зимнівської ОТГ здобули 3 місце.

Другий день змагань (30 жовтня) проходив у Ківерцівському районі поблизу села Кульчин. Близько 300 орієнтувальників змагалися за першість, застосовуючи свої вміння та випробовуючи успіх. Результати командного заліку другого змагального дня так і залишили золоту перемогу за учасниками Камінь-Каширського району, срібними призерами ж стала команда з м. Луцьк, а замкнули трійку лідерів представники Старовижівської ОТГ.

Завершальний (третій) день змагань зі спортивного орієнтування ”Волинська осінь“ приймав Ратнівський район. Позмагатися на новоствореній, спеціалістами нашого Центру, карті з’їхалося 288 учасників з 12 команд. За підсумком командного заліку перемогу святкували господарі змагань – школярі Ратнівського району. Друге місце здобула команда Старовижівського району і бронзові нагороди отримала команда Камінь -Каширського району.

Призери змагань в особистому заліку всіх трьох днів отримали грамоти та медалі, а переможці ще й подарунок – квитки на фестиваль українського духу ”Бандерштат 2020“.

Понад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах ВолиніПонад тисячу дітей бігали за медалями по лісах Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів