Поділитись:

Як у луцькому «Промені» виступила Злата Огнєвіч (фото)

Понеділок, 04 листопада 2019, 10:00

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше виступила у луцькому РЦ «Промінь».

Концерт, який зібрав чимало поціновувачів ліричної музики та дзвінкого голосу виконавиці, відбувся 1 листопада.

Співачка привезла луцькій публіці композиції та шоу в рамках всеукраїнського туру «Чекай».

Виконавиця радо спілкувалася із луцькою публікою та дякувала, що цей вечір проводять саме у «Промені».

«Я подумала, що в цьому турі буду шукати собі єдиного, який на мене чекає. Можливо він чекає на мене у Луцьку. Чи є тут мій єдиний? Ніколи не знаєш, де зустрінеш своє кохання – це я вам точно можу сказати. І я бажаю кожній дівчині, щоб у вас, мої любі дівчатка, був той єдиний, який вас буде надихати і надавати вам крила», – звернулася до лучанок українська співачка у перерві між виконанням пісень.

Цього вечора публіка почула такі відомі хіти як «Танцювати», «Doloni», «Запали вогонь», «Солодка кара» та багато інших.

Крім того, слухачі почули пісні зі студійного альбому «Грані», а також найбільш відверті пісні – авторські композиції виконавиці, які були просякнуті щирістю та емоційністю. До того ж, відвертість концерту підкреслював і балет співачки.

«У цій залі сьогодні я бачу багато прекрасних людей, дівчат… І я давно мріяла створити пісню, яка б нас, усіх дівчат, надихала. Останнім часом я зрозуміла, що головне те, хто ми є насправді і як ми все всередині відчуваємо. І в мене нещодавно з’явилася саме така пісня. Я хочу поділитися нею з вами», – звернулася Злата Огнєвіч до представниць прекрасної статі перед тим, як виконала ліричну композицію.

 

«Хочу для вас заспівати пісню, яка увійде в наступний альбом. Її для мене написав один дуже талановитий хлопець із західної України, з Чернівців, Олександр Лозовський. Він співак і композитор. А пісня, звичайно ж, про кохання», – представила одну із нових пісень співачка та познайомила лучан із своїм гітаристом.

По-особливому публіка пройнялася рок-композицією One Day, яку співачка виконала з емоціями та запалом.

 

Звичайно ж, лучани викликали Злату Огнєвіч на біс. Вона ж, своєю чергою, потішила лучан ще кількома композиціями, познайомила зі своєю командою та подякувала за щирий і вдалий концерт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів