Поділитись:

Луцький спортсмен став чемпіоном Кубку України з бойового самбо (фото)

Понеділок, 04 листопада 2019, 14:08
Луцький спортсмен став чемпіоном Кубку України з бойового самбо (фото)

Борець луцького клубу GARDA Дмитро Ковальчук виборов чемпіонство на Кубку України з бойового самбо.

Про це повідомили у клубі GARDA.

Змагання відбувалися упродовж 2-3 листопада у Києві. 

Дмитро провів чотири сутички у ваговій категорії 68 кг. Три з них виграв достроково задушливими прийомами, четвертий фінальний бій впевнено виграв за балами, розбивши суперника на дистанції.

«Отримавши поразку у фінальній сутичці в Польщі на Чемпіонаті Європи, був проведений певний аналіз, що дав свій результат. Ми дещо вдосконалили техніку і тактику. З молодшим тренером Іваном Сильманом ми напрацювали певні "заготовки" і технічні елементи. У спорті атлета часто сприймають як автомат, який працює за принципом «методика - результат», зовсім не враховуючи його психологічний стан перед сутичками. Тому дуже важливу роль у перемозі зіграла психологічна підготовка мене як спортсмена. Допоміг у цьому старший тренер Михайло Савчук», - розповів Дмитро Ковальчук.

Луцький спортсмен став чемпіоном Кубку України з бойового самбо (фото)

Також спортсмен подякував тренерам спортивного клубу «ВОЇН» Андрію Зінчуку, Дмитру Василенку та Олександру Редько за допомогу у виступі в складі збірної Волинської області.

Нагадаємо: раніше Дмитро Ковальчук став чемпіоном України та срібним призером Чемпіонату Європи з бойового самбо. Вигравши Кубок України, Дмитро отримав квиток на Чемпіонат світу з бойового самбо. 

Його участь у змаганнях можлива за постійної підтримки партнерів клубу GARDA. Це: Вікторія Шляхтич та Julia Rykovska (компанія WEST AUTO HUB), Alexey Shmigel, родина Маковських, Валентин Слуцкий (ФГ «Агроком»). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів