Поділитись:

В Луцьку відбудеться перша зустріч світового руху F*ckup Nights

Понеділок, 04 листопада 2019, 17:07

Робити помилки — це не невдачі. Невдачі — це не виносити з цих провалів правильні висновки та не ділитися ними з іншими.Світовий рух F*ckup Nights тепер в Луцьку (https://fuckupnights.com/).

Компанія PRO Business HUB придбала ліцензцію та стала офіційним партнером світового руху F*ckup Nights. Перша зустріч «факаперів» відбудеться вже 14 листопада о 20:00 в Passage Interdit.

Що таке F*ckup Nights?

Це світовий рух, в якому учасники діляться своїм невдалим і провальним досвідом в бізнесі та проектах. Рух зародився в 2012 році в Мехіко, коли одного спекотного вечора п’ятниці група стартаперів, після декількох шотів мескалю, сказала: «Стоп! Досить! Нам набридло слухати, як всі хваляться своїми успіхами. Розкажіть краще про те, як ви провалили свій проект». Відтоді в сотнях міст у всьому світі проводяться зустрічі, де в неформальній атмосфері, бізнесмени, підприємці та менеджери компаній розповідають про свої провали.

Як все буде відбуватися? 

Ми віримо в те, що коли люди об’єднуються – вони мають неймовірну силу. Силу для змін і творчості. F*ckup Nights – це тусовка і подія, яка об’єднує.

В четвер, 14 листопада, вона об’єднає 4 спікера, які розкажуть свої професійні та життєві фейли. А ще зблизить між собою слухачів, та у неформальній обстановці дозволить обмінятися досвідом.

Кожен з виступаючих матиме 15 хвилин на свою розповідь, опісля якої відбудеться блок «Запитання-відповідь».

Перші два оголошених спікера – це радіоведуча та ведуча українських фестивалів Вікторія Жуковська та менеджер проекту «Забіяка BBQ Food truck» Сергій Капацина. Цього тижня організатори оголосять ще два наступних.

Послухати історії переможців про поразки може кожен охочий.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/32Dq5tI 
Зустріч у Facebook - http://bit.ly/2JOs07r 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів