Поділитись:

Опублікували переписку пранкера "Джокера" з нардепом Миколою Тищенко

Вівторок, 05 листопада 2019, 03:17

У мережі опублікували переписку пранкера "Джокера" від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з нардепом Миколою Тищенко.

Нардеп від "Слуги народу" розповів ситуацію всередині фракції – деталі про його протистояння з Ткаченком, а також про гроші в конвертах для депутатів президентської фракції.

Переписку опублікувало видання Страна

Згідно з інформацією, пранкер листувався із Тищенком від імені генерального прокурора Руслана Рябошапки і зміг розпочати відверту розмову щодо політичного та світського життя співрозмовника.  

Джокер представився Тищенку генеральним прокурором Русланом Рябошапкою і той повірив. Також "слуга народу" також ділиться непростими роздумами про своє майбутнє, яке може бути дуже важким, якщо і далі все так буде йти.

“Бізнесу п@здець без мене. Ім’я вбивають в мотлох, думав команда сім’я колектив всі один за одного і просто ху*ю … дружина плаче, кожен день говорить, що мене посадять))) … як далі не розумію…”, – скаржиться Тищенко “генпрокурору”.

“Спочатку я дурень, потім насос, потім наркоман, потім Добкін, потім з АТО – Ярошем за закон 2045-1 зарубився, тепер я “смотрящий” (мова про чутки, які розганялися в ЗМІ, що Тищенка нібито призначено “смотрящим” за Києвом, що він сам заперечував, – ред.), скоро в пі…. запишуть”.

Окремий "п@здець у партії", за словами Тищенка, – ексгендиректор 1+1 Олександр Ткаченко, наділений "манією величі". 

На одному зі скрінів стає ясно, що таке ставлення у "Слузі народу" до Ткаченка не тільки у Тищенка, і на ремарку пранкера, що у Ткаченка нульові шанси перемогти на виборах, Тищенко прямо повідомляє, що з Ткаченком партія "Слуга народу" "про@бе вибори в Києві", і розкриває пару цікавих деталей.

Він підтверджує інформацію "Страни", що чутки про "смотрящого по Києву", які  дискредитують Тищенка, через ЗМІ запустив саме Ткаченко як помсту за те, що він опирався створенню міжфракційного об'єднання (МФО) "Новий Київ".

"Я йому не підписав його сране МФО, ну і люди (мажоритарники стрьоманулись), так він побіг до Бродського Міші (мова про власника сайту "Обозреватель" Михайла Бродського, – ред.). А Бродський – партнер Третьякова Саші (я у нього виграв на 219-му), той, що кум Луценка!!!) і тд, він же партнер Ткаченка в 1+1". 

Тищенко весь час скаржиться пранкеру на відсутність партійної дисципліни і пропонує "Рябошапці" встановити її разом. "Зрадник на зраднику", – характеризує Тищенко ситуацію у фракції. 

Але далі розмова заходить у конкретну площину – зарплат у конвертах, про що "Страна" писала декілька тижнів тому. 

Пранкер "Джокер" провокує Тищенка на відверту розмову з цієї теми і повідомляє депутату, що його однопартійці хотіли писати заяву про те, як він роздавав зарплату в парламенті, на що Тищенко лише уточнює: а чи багато їх було? 

Пранкер продовжує нарікати на депутатський корпус, наповнений зрадниками і стукачами, і волає до Тищенка з філософським питанням: "Бля..ть, ти розумієш рівень п@дарасів після того, як їм дали бабуки (видали зарплату в конвертах, – ред.), осіб 20 пішло зливати інфу і стукачити, ті, хто взяв головне".

Тищенко продовжує бесіду: "Я в школі на уроці історії запитав учителя: – чому не утримали Україну. Він говорив: я маленький, не розумів… ось, сука, розумію".

"Генпрокурор" повідомляє Тищенку, що його могли записати на відео в той момент, коли він роздавав гроші, і просить його придумати щось, щоб особисто не роздавати депутатські гонорари. Тищенко просить поради, як це зробити: "Скажи, пліз, поміняю тактику".

І намагається з'ясувати в липового прокурора, хто конкретно з однопартійців на нього доніс.

Зайшла мова про депутата Медяника – ще один герой розслідувань журналістів, який не так давно потрапив під приціл фотокамер "Страни" в той момент, коли обговорював, як він має намір через прокурорів вирішити питання з "океаном" і "цукром". Всупереч очікуванням, Медяника не виключили з фракції, а сам інцидент залишили безкарним. Тищенко розповідає генпрокурору, що Медяник стояв перед ним на колінах, намагаючись пояснити, що справи йдуть інакше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Києві в ресторані побилися Богдан і Алєксєєв

 

Надрукувати
мітки:
коментарів