Поділитись:

Е-квиток у Луцьку: учнівські і студентські треба носити із собою (оновлено)

Середа, 06 листопада 2019, 11:00
Е-квиток у Луцьку: учнівські і студентські треба носити із собою (оновлено)

фото ілюстративне 

До вже чинного рішення “Про вартість проїзду у міському електричному транспорті” внесли декілька змін.

Їх ухвалили під час засідання виконкому, – інформує пресслужба Луцькради. 

Зі слів директора департаменту економічної політики Бориса Смаля, ці зміни виникли у зв’язку із приєднанням Прилуцької сільської ради до Луцької міської територіальної громади та впровадженням електронної системи оплати проїзду. Вони стосуються учнів закладів загальної середньої освіти та студентів.

Так, підставою для видачі електронного квитка для проїзду та можливості їздити за пільговою вартістю дві гривні у міському електротранспорті Луцька є саме студентський чи учнівський квиток. Цей документ потрібно буде мати при собі перші кілька тижнів, разом із електронним квитком, навіть у випадку оплати через смартфон.

До редакції ІА "Конкурент" зателефонували із відділу інформаційної політики Луцької міської ради і пояснили, що інформація подана не зовсім правильно. При підготовці матеріалу працівник інформаційного відділу припустилася помилки. Відтак, як пояснили, учнівські та студентські потрібно мати лише при оформленні і отриманні е-квитка. А носити їх із собою постійно, маючи е-квиток, не потрібно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів