Поділитись:

У Нововолинську «гасили» пожежу в «Епіцентрі К» (фото)

Четвер, 07 листопада 2019, 10:33

6 листопада нововолинські рятувальники отримали повідомлення про те, що сталася пожежа у відділенні торгівельного центру «Епіцентр К», що на вулиці Луцькій, є потерпілі.

Такою була легенда планових тактико-спеціальних навчань на одному з найбільших торговельних закладів міста для відпрацювання навичок взаємодії адміністрації об’єкту з службами екстреного реагування міста Нововолинська у випадку виникнення пожежі, – повідомляє управління ДСНС у Волинській області.

Адміністрація об’єкту вжила заходи з евакуації людей із приміщення торгівельного центру, була відключена електроенергія та забезпечена зустріч пожежно–рятувальних підрозділів для направлення до місця пожежі та зазначення під’їзду до джерел водопостачання.

Рятувальники  у складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку, в ході якої виявили двох потерпілих. Людей винесли із «задимленого» закладу на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги, подали спеціальні водяні стволи для ліквідації умовної пожежі. 

До навчань залучалися  також бригади екстреної медичної допомоги, Нововолинського відділення Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП області та працівники торгівельного центру «Епіцентр К».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів