Поділитись:

Iphone 11 PRO MAX - крок у майбутнє*

Четвер, 07 листопада 2019, 13:02
Iphone 11 PRO MAX - крок у майбутнє*

Компанія Apple зарекомендовала себе як лідер продажу на ринку техніки, бо Iphone вважається кращою та найсучаснішою моделлю. Таким є вишуканий та водночас з багатим та зручним функціоналом Iphone 11 PRO MAX. Тому ставши власником такого телефону, отримуєте приголомшливий смартфон, від якого будете в захваті. До переваг мобільного можна віднести:

  • інноваційніможливості потрійної камери;
  • надійнийметалевий корпус;
  • стильнийдизайн;
  • потужнийпроцесор;
  • економічнаємність заряду;
  • покращенаавтономність;
  • водостійкість;
  • функціїбезпеки.

Чому саме ця модель має привернути вашу увагу?

Клієнта привертає розкішна діагональ дісплея, чіткість зображення та яскраві кольори. Колірна гамма з чотирьох незвичайних відтінків покликана урізноманітнити звичний уклад життя, надавши більше стилю. Також швидкість роботи і небувала потужність акумулятора. Ультрасучасний і досконалий процесор, додаткові перспективи штучного інтелекту, а також чудовий рівень комфорту використання. Корпус нової версії виготовлений з нержавіючої сталі найвищого рівня якості. Суцільна скляна задня панель, з матовим ефектом, акуратно розміщує на своїй поверхні унікальні неперевершені камери, що є основною характеристикою при виборі такого гаджету.

Потрійна камера пропонує власнику революційні можливості для творчості професійного рівня. Більший кут огляду і чотириразове збільшення видимої частини кадру, особлива якість нічної зйомки і технологія створення відеороликів. В об'єктиві легко поміститься весь краєвид, який ви самі охоплюєте очима. З цим модулем зможете створювати найбільш ефектні, художні та професійні кадри, як на найдорожчій дзеркальній камері. Apple дуже уважно ставиться до питань безпеки, тому новий Face ID втомився розумнішими, швидше і набагато надійніше інших подібних способів аутентифікації в світі. А політика безпеки персональних даних компанії дозволяє усунути ризик різних витоків до нуля.

Стиль нового iPhone 11 Pro пропонує вам розкіш як в своєму зовнішньому вигляді, так і у всіх функціях, якими він володіє. Найбільш передові технології передачі звуку, сучасні протоколи обміну даними, способів зарядки, мобільних мереж та підтримка двох SIM-карт. У цьому телефоні надані всілякі різноманітні функції, які тільки можуть знадобитися. Новий iPhone 11 Pro краще за попередників і недосяжний для більшості конкурентів. За всіма параметрами це найкращий вибір для вас.

Надрукувати
мітки:
коментарів