Поділитись:

Кабмін відкриє єдину "гарячу" лінію для скарг і консультацій

П'ятниця, 08 листопада 2019, 14:52

Десятки кол-центрів Кабміну та інших центральних органів влади України об’єднають в один. Тобто українці зможуть за єдиним номером телефону звернутися до держави зі скаргами, питаннями та по косультації.

На сьогодні в самому лише Кабміні працюють близько 50 різних кол-центрів, – розповів 24 каналу міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет.

Кожен з цих кол-центрів має свої стандарти, обладнання, купує сервери, комп’ютери. Дубілет вирішив усе це централізувати, зробити дуже високою якість обслуговування українців, які звертаються у кол-центр уряду.

"Я кажу своїм співробітникам, що от дивіться, у нас є Monobank і ми маємо бути не гіршими, ніж Monobank, коли до нас будуть звертатися", – сказав міністр.

Звернення через месенджери

"Моя мрія полягає в тому, щоб ми могли обслуговувати не лише телефонні дзвінки та пошту, але й месенджери. У телеграмі, вайбері, фейсбуці ти зможеш звернутися до держави і наш оператор кол-центру зможе тобі допомогти", – анонсував зміни Дубілет.

Він сподівається, що вже за пів року вдасться перезапустити та централізувати багато кол-центрів, щоб вивести обслуговування громадян на якісно новий рівень.

З якими питаннями можна буде звертатися в кол-центри уряду?

"Це можуть бути найрізноманітніші питання. У когось – юридичні консультації, у когось – якісь скарги, в когось – питання щодо субсидій. Ми хочемо все це централізувати, щоб у людини не було думки, а куди писати, куди дзвонити. Просто – єдина точка контакту, за якою людина отримає гідну, правильну консультацію, а не буде якогось "футболу" зі зверненням", – пояснив міністр.

Повноцінно можливість звернень до всіх міністерств планують запустити наступного року. Але наразі такий пілотний проєкт вже запускають з Міністерством соціальної політики.

"Ми перш за все намагаємося взяти на себе звернення цього пілотного міністерства. Потім упродовж року ми всі інші міністерства та центральні органи влади зможемо звести в одну точку", – анонсував Дубілет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 січня 2023
22 жовтня 2022
22 серпня 2022
17 серпня 2022
15 серпня 2022
01 червня 2022
12 квітня 2022
15 березня 2022
28 лютого 2022
26 лютого 2022