Поділитись:

У Ківерцях розгортається скандал через комунальне майно (ВІДЕО)

Субота, 09 листопада 2019, 10:17
У Ківерцях розгортається скандал через комунальне майно (ВІДЕО)

Міський голова Ківерець Володимир Жгутов записав відео до небайдужих ківерчан, аби ті допомогли відстояти право на володіння майном в місті.

Відео оприлюднене на сайті громади та його фейсбук-сторінці.

У ньому йдеться, що 25 вересня Ківерцівська міська рада звернулася до Ківерцівської райради про те, що вона згідна взяти у власність об’єкти у Ківерцях нежитлові приміщення. А саме колишньої стоматполіклініки на вулиці Шевченка, 3, колишнього інфекційного відділення за адресою Шевченка, 18 та частину приміщення на Шевченка, 6, де розміщувався колишній будинок культури. Там нині виконавча служба, бібліотека тощо.

Враховуючи створення Ківерцівської ОТГ, керівництво міста звернулося, аби ці приміщення передали їм.

«Сьогодні відбулася бюджетна комісія депутатів районної ради. І по позиції депутатів я зрозумів, що ці об’єкти направлять на приватизацію шляхом відчуження, а потім на продаж. Оскільки ці об’єкти знаходяться в Ківерцях, ківерцівська громада має першочергове право на використання цих об’єктів для задоволення своїх культурно-соціальних потреб», - говорить Володимир Жгутов.

Сесія Ківерцівської райради буде у понеділок, 11 листопада. Тож усіх небайдужих просять підійти на сесію та відстояти свої права.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів