Поділитись:

У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)

Субота, 09 листопада 2019, 18:24
У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)

Уже понад п’ять років у бібліотеці-філії №10 для дорослих Луцької міської централізованої бібліотечної системи діє власна програма «Реабілітація через творчість». Про це повідомила завідувач бібліотеки Надія Чміль.

В рамках програми відбулись«Інва-вечорниці», приурочені Міжнародному Дню інваліда, що організовані спільно з ГО «Волинський фонд активної реабілітації неповносправних».

Із вітальним словом до присутніх звернулись заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту соціального захисту населення міськради Оксана Гобот, депутат Луцької міської ради Алла Надточій, координатор проектів Громадянського Руху «СВІДОМІ», помічник депутата Луцької міської ради Андрія Покровського Євгеній Мікоян.

Він зауважив, що Покровський завжди підтримує подібні ініціативи. Запросив учасників заходу долучитися до проектів, які реалізовує Громадянський Рух "СВІДОМІ", зокрема безкоштовно відвідати кінопокази та театральні вистави у рамках "Доступного кіно/театру для пенсіонерів".

Розважальну програму забезпечили колективи Палацу культури міста Луцька – народний аматорський вокальний ансамбль «Джерела Волині» та зразкова аматорська дитяча театральна студія «Бешкетники».

Люди особливої долі є користувачами бібліотеки, відвідують події, які відбуваються у книгозбірні, а також мають можливість презентувати свою творчість. Такі заходи сприяють адаптації у суспільстві людей з інвалідністю. Варто зазначити, що приміщення бібліотеки оснащене зручним пандусом та пристосоване для перебування людей з інвалідністю.

У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)У Луцьку відбулися вечорниці для людей з інвалідністю (ФОТО)

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
10 квітня 2024
18 березня 2024
12:00
05 лютого 2024
20 вересня 2023
09 вересня 2023
16 серпня 2023
11 липня 2023
07 липня 2023
02 червня 2023