Поділитись:

Волинські лікарні отримали УЗД-апарати преміум класу

Вівторок, 12 листопада 2019, 10:50
Волинські лікарні отримали УЗД-апарати преміум класу

У межах виконання договірної угоди ІCB-G 6.2.2.2/2 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (2 фаза)» за лотом №2 на Волині розпочалися навчання медперсоналу роботі з ультразвуковими системами Philips.

Вже з наступного тижня на цій техніці надаватимуть медичні послуги у чотирьох медзкаладах краю: Волинській обласній клінічній, Луцькій міській клінічній, Ковельській центральний районній та Нововолиньскій міській лікарнях, – повідомляє Волинська ОДА. 

Для лікарень придбали цифрові ультразвукові системи преміум класу з можливістю 3-D реконструкції (2-х типів, по одному аппарату), цифрові універсальні ультразвукові системи преміум класу з можливістю черезстравохідної ехокардіографії (дві штуки), цифрові ультразвукові системи експертного класу (3 штуки), портативні ультразвукові апарати для кардіологічних досліджень (2 штуки).

Цьому передувало оголошення торгів, розкриття тендеру та підписання договору з переможцем. Через кілька місяців, у жовтні, представники «Philips Medical Systems Nederland B.V.» привезли УЗД-апарати на Волинь, здійснили монтаж, налаштування програмного забезпечення, пусконалагоджувальні роботи із введення обладнання в експлуатацію. Цього тижня триватимуть навчання з експлуатації для осіб, які працюватимуть на техніці (з видачею підтверджуючого документу).

Вартість закупівлі – 557 167,00 EUR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024