Поділитись:

На Волині чоловік, жінка і їхня семимісячна дитина отруїлися сурогатом (відео, оновлено)

Вівторок, 12 листопада 2019, 11:00

фото ілюстративне 

У Ківерцівському районі сурогатом отруїлися чоловік із дружиною і їхнє немовля.

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс". 

11 листопада фермер у Ківерцівському районі не застав на роботі двох своїх працівників, а оскільки додзвонитися не зміг, то відправив за ними додому. Коли ж люди прибули на місце, то застали сумну картину: посеред помешкання без свідомості лежав чоловік та дружина, біля них – немовля.

Зі слів лікаря-анестезіолога Луцької міськрайонної лікарні №2, волиняни поступили в лікарню як невідомі у безсвідомому стані.

"Поступили під виглядом отруєння сурогатом або грибного отруєння. Обстеження проводиться, перша медична допомога надана, лікуються", – зазначив лікар.

Обом: і чоловіку і жінці – близько сорока років. Лікарі припускають, що напередодні вони випили зайвого, бо в організмі явні ознаки отруєння, до того ж сурогатом. Семимісячний хлопчик, якого теж виявили в помешканні непритомним, перебував на грудному вигодовуванні, а тому інтоксикація мами передалася і немовляті. Дитя доставили у Волинську обласну дитячу лікарню.

"До нашої установи було госпіталізовано немовля, віком 7 місяців, з Ківерцівського району. стан важкий. Нині йде обстеження, консультація профільними спеціалістами", – прокоментував завідувач відділення анестезіології Волинської обласної дитячої лікарні Юрій Ричук.

Дитина вже прийшла до тями. Мама хлопчика перебуває у реанімації у важкому стані. За інформацією ІА "Конкурент", батько хлопчика помер. 

Як повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, за фактом смерті смерті людини слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини трагедії.

Як стало відомо пізніше, чоловік з дружиною напилися рідини з пляшки, яку знайшли в лісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів