Поділитись:

Ніякої конкретики: жителі Володимирської вкотре просять встановити світлофор (відео)

Вівторок, 12 листопада 2019, 23:09
Ніякої конкретики: жителі Володимирської вкотре просять встановити світлофор (відео)

Мешканці вулиці Володимирської звернулися до міської влади із проханням встановити світлофор поблизу переходу, де 24 жовтня автомобіль «Volkswagen Passat» збив 10-річну Соломію Бенедик. Дівчинка згодом померла в лікарні.

Сьогодні люди зустрілися із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом, пише Суспільне

На зустріч із першим заступником Луцького міського голови мама дівчинки Ольга Бенедик прийшла разом із мешканцям вулиці.

Жінка каже: хоче аби міська влада почула людей і встановила світлофор поблизу пішохідного переходу, де 24-го жовтня збили її 10-річну доньку Соломію.

«У мене є ще одна дитина, яка теж любить тим переходом ходити, але я кажу: йди до "Комфорту" і там переходь. Казали, що тверезий. Побачимо, що зробить», – прокоментувала Ольга Бенедик.

Недопаду люди принесли заяву з більш як 150-ма підписами мешканців Володимирської. У ній люди просять міську владу встановити світлофор поблизу переходу, де трапився наїзд на дитину.

«Ми дуже будемо просити і наполягати, аби там поставили світлофор. І нехай міська влада передивиться по місту, що робиться із світлофорами, та зробить порядок» – підкреслила мешканка вулиці Володимирська Тетяна Калиновська.

Юлія Попко розповідає, що водії майже не реагують на пішоходів тому, що набирають швидкість вже від кільця Володимирської: «Я живу там біля цього переходу вже 28 років і за цей час трапилося дуже багато смертельних ДТП».

За словами мешканців, вони почувають себе в небезпеці, коли переходять вулицю.

У кабінет Луцького ЦНАПу, де відбулася зустріч із Григорієм Недопадом, не потрапили усі люди.

«Найбільш реальним місцем встановлення є місце навпроти "кондитерки". Ми маємо погодити це все із патрульною поліцією. Будь-які дорожні знаки та світлофорні об'єкти встановлюються лише після того, як дадуть оцінку організації дорожнього руху. Просто так, де-небудь його не можна встановити», –відповів на звернення лучан Григорій Недопад.

Недопад також пообіцяв, що до кінця тижня відремонтують освітлення поблизу пішохідного переходу.

За словами мешканців вулиці Володимирської, їх задовольнять лише якісь реальні дії, однак наразі ніякої конкретики від влади вони не почули.

До слова, раніше у Луцьку зареєстрували петицію щодо встановлення світлофора або ж обмежувачів швидкостей на вулиці Володимирській

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на вулиці Ветеранів просять покласти "лежачого поліцейського"

Надрукувати
мітки:
коментарів