Поділитись:

Діти, які покинули луцький басейн, здобули 19 «золотих» медалей на чемпіонаті Волині

Середа, 13 листопада 2019, 12:00
Діти, які покинули луцький басейн, здобули 19 «золотих» медалей на чемпіонаті Волині

(на фото: Володимир Самчук та його вихованці)

Спортсмени, які через діяльність директора басейну Олександра Сологуба, покинули луцьку спортивну школу, тріумфували на чемпіонаті Волинської області з плавання. 

Змагання відбувалися 7-8 листопада у Луцьку. 

Вихованці Володимира Самчука (якого, на думку багатьох, Олександр Сологуб несправедливо звільнив з посади тренера-викладача у СДЮШОР) здобули 19 «золотих», 6 «срібних» та 6 «бронзових» медалей. 

Після демаршу з міського басейну, плавці об’єдналися в МСК «Олімпієць» й розпочали тренування під керівництвом Самчука на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. 

В обласній першості взяло участь 7 представників МСК «Олімпієць»: Максим Ткачук, Даніїл Сарапін, Анна Алєніна, Максим Алєнін, Максим Юзва, Вікторія Лебедь, Артем Лисковець

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Ганебною ситуацією обурюються як у Луцьку, так і в інших містах України.

Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

Згодом, відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало Олександра Сологуба поновити на роботі Володимира Самчукаа батьки дітей, яких тренує Володимир Самчук, звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити Олександра Сологуба із займаною посади

Через діяльність Олександра Сологуба місцеву СДЮШОР з плавання покинуло 17 спортсменів, серед яких три майстри спорту та чотири кандидати у майстри спорту України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів