Поділитись:

Розповіли, як лучанам отримати 30 тисяч гривень (фото)

Четвер, 14 листопада 2019, 19:30

Керівник «Kromberg & Schubert Ukraine» Славомір Качмарек розповів, як можна заробити 30 тисяч гривень.

Це він озвучив 14 листопада під час зустрічі, що відбулася у рамках проєкту «Школа свідомого громадянина», яку реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ».

Так, на запитання модераторки заходу Галини Падалко, чим же крута робота у Kromberg & Schubert, Славомір Качмарек навів чималу низку переваг. До того ж він озвучив й зарплату працівників заводу.

«Kromberg & Schubert надає кар’єрні можливості. У нас є багато людей, які працювали від самого початку на лінії монтажу і сьогодні ці люди є начальниками відділів. Дуже важливо, що ми можемо дати можливість людям керувати після здобуття досвіду своїми працівниками», – зауважив Керівник «Kromberg & Schubert Ukraine».

Окрім цього він додав, що робота на підприємстві надає можливість успішної кар’єри в Україні та за кордоном.

«На сьогодні ми вже маємо чимало наших працівників, що працюють у Німеччині. Наші працівники переїжджають у інші країни, аби працювати. Так має бути. Це все фінансово підтримує сама компанія», – озвучив Славомір Качмарек.

Також однією з основних переваг керівник підприємства назвав заробітну плату працівників. З його, на Kromberg & Schubert у Луцьку є три категорії працівників.

«Середня заробітна плата за останні три місяці для робочих – це 17 тисяч гривень, для працівників логістики – 22, 500 грн, і для вищої категорії працівників – 30 тисяч гривень», – розповів Славомір Качмарек.

Окрім цього на Kromberg & Schubert Ukraine ще діє система преміювання, медичне страхування для всіх категорій працівників, щоденна знижка на харчування в їдальні на 40 гривень, щоденна знижка на каву, довіз на роботу та з роботи, новорічні подарунки для дітей працівників, путівки до санаторіїв, рюкзаки для дітей, екскурсії та навчання працівників в Україні та за кордоном, компенсація за вивчення іноземних мов, спонсорська допомога для спортивних команд та ін.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів