Поділитись:

Волинянки гідно представили Україну на міжнародному турнірі у Берліні (фото)

Четвер, 14 листопада 2019, 23:17

Понад 330 учасниць з 23 країн світу взяли участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби серед дівчат у м Берліні (Німеччина). У складі української збірної, яка зайняла І командне місце, виступали ковельчанки – вихованки ДЮСШ № 1, Ольга та Анастасія Падошик.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.


Ольга боролась у віковій групі до 17 років. Провела шість поєдинків. Виграла у представниць Латвії, Німеччини (чинної чемпіонки Європи Ребеки Матч), Швеції, США. На жаль, у напруженій боротьбі за вихід до фіналу за балами поступилась призерці минулорічного чемпіонату Європи – спортсменці з Берліна. Впевнено здолавши хорватку, ковельчанка здобула бронзову нагороду.

Анастасія виступала у категорії юніори (до 21 року). Успішно завершила поєдинки з борчинями зі Швеції та Хорватії. За вихід до фіналу фортуна посміхнулася німкені, а у зустрічі за третє місце – канадці. У підсумку наша землячка посіла п’яте місце. Готували ковельських спортсменок до змагань тренери Олег Стус та Ігор Падошик.



Спортсменки та їх тренери висловлюють подяку за допомогу в організації поїздки Олександру Чабану, Богдану Конопацькому та Олександру Смалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів