Поділитись:

З 11 грудня в луцьких маршрутках і тролейбусах діятиме ТІЛЬКИ е-квиток (ОНОВЛЕНО)

П'ятниця, 15 листопада 2019, 14:44

З 11 грудня в усіх маршрутках і тролейбусах має бути автоматизована система обліку оплати проїзду.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету. Його розглядатимуть 15 листопада.

Використання двох і більше автоматизованих систем обліку оплати проїзду, електронних квитків чи інших способів оплати проїзду, які не передбачені двостороннім договором, забороняється. 

“СІТІ КАРД СИСТЕМ” буде єдиною особою, уповноваженою здійснювати оплату за транспортні перевезення. Відтак усіх перевізників міського пасажирського транспорту, незалежно від форм власності, зобов'яжуть приєднатися до автоматизованої системи обліку оплати проїзду, надати транспорт для встановлення валідаторів. 

Отож, з 11 грудня перевезення пасажирів та багажу здійснюватимуть винятково за е-квитком. Форма готівкової оплати за проїзд продовжуватиме діяти на всіх автобусних та тролейбусних маршрутах міського пасажирського транспорту Луцька до 10 грудня.  

ОНОВЛЕНО. Члени виконавчого комітету підтримали зазначений проєкт рішення. 

"Це ще один крок до впровадження електронної системи у Луцьку. Перед нами виникають питання, але ми рухаємося за наміченим планом і працюємо, щоб лучани змогли оплачувати проїзд картками, як у багатьох інших містах Європи", – зазначив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт. 

Нагадаємо: з 11 листопада у Луцьку запровадили розрахунок у громадському транспорті електронним квитком. Однак під час перехідного періоду дозволили платити й готівкою.  Станом на 12 листопада лише сім маршруток були обладнані валідаторами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів