Поділитись:

У луцькій книгарні «Є» добровольці презентують фантастичний роман

П'ятниця, 15 листопада 2019, 18:38
У луцькій книгарні «Є» добровольці презентують фантастичний роман

15 листопада о 18:30 у луцькій книгарні «Є» Ілларіон Павлюк презентує книжку «Танець недоумка», яка балансує на межі наукової фантастики та психологічної прози. Модеруватиме бойова подруга письменника Майя Москвич.

Головний герой робить помилку за помилкою. І лише тоді, коли починає це усвідомлювати, настають зміни. Його доля визначена – у героя, можливо, є генетична хвороба, яка пришвидшує його деградацію з кожною хвилиною. Його основна цінність – сім'я. Найбільший страх – за їхнє майбутнє.

Головний герой книжки космічний біолог Гіль, за плечима якого чимало військових операцій, переживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розлучення, ще й висока ймовірність, що проявиться спадкова генетична хвороба, в якій швидка смерть – це чи не найкращий фінал. І ось неочікувано з’являється пропозиція роботи, яка, здавалося б, вирішує всі проблеми одночасно: наукова експедиція на далеку планету. Хороші гроші, медична страховка, мінімальні ризики.

Чи виявиться рішення летіти, до якого підштовхує страх, правильним? І чи такі вже мінімальні ризики на далекій і химерній планеті Іш-Чель?

Довідково:

Ілларіон Павлюк – журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник – спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Останні десять років працює над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер та сценарист.

2015-го брав участь у війні на Cході в складі добровольчого батальйону. Автор романів «Білий попіл» і «Танець недоумка».

Адреса Книгарні «Є»:

  • м. Луцьк
  • вул. Лесі Українки, 30.
  • Тел.: (0332) 724376.

Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій «Колос» Мартинюк випускає збірку віршів

Надрукувати
мітки:
коментарів