Поділитись:

Білий дім оприлюднив стенограму першої телефонної розмови Трампа і Зеленського

П'ятниця, 15 листопада 2019, 17:00
Білий дім оприлюднив стенограму першої телефонної розмови Трампа і Зеленського

Білий дім у п'ятницю, 15 листопада, оприлюднили стенограму першої телефонної розмови Президента США Дональда Трампа з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це пишуть Українські Національні Новини. 

Дзвінок відбувся всього через кілька годин після обрання Зеленського Президентом України. Він був значно коротший, ніж дзвінок, що відбувся 25 липня, який зараз перебуває в центрі розслідування щодо імпічменту, проведеного Палатою представників Конгресу США. Він був опублікований за кілька хвилин до початку другого громадських слухань щодо імпічменту, на якому будуть заслухані свідчення колишнього посла в Україні Марі Йованович.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Трамп може оприлюднити стенограму ще однієї розмови із Зеленським 12 листопада.

Так, 4 листопада в США оприлюднили першу стенограму свідчень у справі про імпічмент, тоді свідчення надала колишня посол США в Україні Марі Йованович. 

Наступного дня, 5 листопада, Конгрес США оприлюднив повний текст свідчень колишнього спецпредставника США по Україні Курта Волкера і посла США в ЄС Гордона Сондленда. 

А 6 листопада - свідчення в межах процедури імпічменту надав тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор. 7 листопада Конгрес опублікував свідоцтво заступника помічника держсекретаря США Джорджа Кента.

Andrew Desiderio@AndrewDesiderio

JUST IN: White House releases transcript of Trump’s first call with Ukrainian President Volodymyr Zelensky.

Посмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в Твиттере

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
11 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
30 березня 2024
29 березня 2024
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024