Поділитись:

У Ковелі "виросте" 22-метровий будинок заввишки

Субота, 16 листопада 2019, 09:56

Багатоквартирний будинок до 22 метрів заввишки побудують у Ковелі.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва багатоквартирного п’ятиповерхового будинку в вбудованим торговельно-побутовим блоком та пунктом первинної медичної допомоги на вулиці Володимира Кияна, 70б у Ковелі затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міськради, – повідомляють Волинські новини.

Замовником стало управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради. Цільове призначення земельної ділянки площею 0,0877 гектара: для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будівництва. Функціональне призначення ділянки: території багатоповерхової житлової забудови, відповідно до генплану Ковеля, затвердженого рішенням Ковельської міськради від 23 березня 2017 року.

Гранично допустима висота будинку становить 22 метри, максимальний відсоток забудови земельної ділянки – 45%. Максимально допустима щільність населення мікрорайону – 450 осіб на гектар.

Багатоквартирний житловий будинок розташований на відстані 5 метрів від червоних ліній вулиці Володимира Кияна, проектний будинок зблокований з існуючими багатоквартирними житловими будинками. Проект повинен передбачати організацію господарських та спортивних майданчиків, місць відпочинку дорослих та дітей, виконання заходів з енергозбереження, місця для паркування автотранспорту, велосипедів та вільні зони для під’їзду спецавтомобілів. На земельній ділянці відсутні планувальні обмеження.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сучасно, комфортно, зручно: чим цікаве подвір’я "Яровиці"*

Надрукувати
мітки:
коментарів