Поділитись:

Instagram почав приховувати лайки користувачів по всьому світу

Понеділок, 18 листопада 2019, 21:04

Instagram почав приховувати кількість лайків під публікаціями користувачів по всьому світу.

Таким чином компанія хоче захистити користувачів, яких кількість лайків може засмутити та викликати невпевненість у собі, – повідомляє Zaxid.net.

Генеральний директор Instagram Адам Моссері повідомив, що соцмережа вийшла на фінальний етап тестування відключення показника вподобань під публікаціями користувачів.

«Ми розширюємо нашу тестову програму приватного лічильника лайків на весь світ. Якщо ви берете участь в тесті, ви більше не побачите загальну кількість лайків під фотографіями та відеозаписами, опублікованими в стрічці іншими користувачами», – написав Моссері.

З його слів, рішення зробити тестування глобальним було прийнято після позитивних відгуків про тест у Австралії, Бразилії, Канаді і Японії.

В Instagram також зараз працюють над новими способами та механізмами, які пропонують популярним користувачам, повідомляти про цінність своїх публікацій рекламодавцям. За даним виданням TechCrunch, в Instagram можуть зробити окрему панель або додатковий модуль, за допомогою яких рекламодавці будуть відстежувати різні параметри публікацій.

Розробники пояснюють, що таким чином компанія хоче захистити користувачів (особливо дітей та підлітків) в мережі, яких кількість лайків може засмутити та викликати невпевненість у собі та навіть депресивний стан. Також наголошується, що така зміна дозволить блогерам зосередитися на якості контенту, а не на його оцінці. Водночас таке нововедення позбавить сенсу штучну накрутку вподобань під публікаціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 березня 2024
13 лютого 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
11 січня 2024
06 грудня 2023
30 листопада 2023
24 листопада 2023
16 листопада 2023
15 листопада 2023